Keresés

Napelem tisztítás Győr

Ha napelemek felelnek azért, hogy az otthona pénztárcakímélő és környezetbarát módon legyen ellátva energiával, akkor bizony időről időre gondoskodni kell a panelek megtakarításáról is. Ellenkező esetben ugyanis az elemek akár 50%-ot is veszíthetnek a hatékonyságukból. Ha amire szüksége van, napelem tisztítás Győr környékén, akkor a legjobb helyen jár.


napelem tisztítás Győr, környezetbarát takarítás

Miért igényel speciális odafigyelést a napelem tisztítás?


Az első és legfontosabb ennek kapcsán amit meg kell említeni, hogy milyen szerekkel szabad megtakarítani az elemek felületét. Léteznek ugyanis speciális takarító eszközök és tisztító folyadékok, amelyek biztosan nem tesznek kárt a napelemekben. Másrészről azért sem mindegy, hogy miként fogunk hozzá a napelem takarításhoz, mert vannak egyedi gondoskodást igénylő panelek is, amelyekkel még óvatosabban kell bánni. Ilyenkor még a csapvíz minősége is számít, amelyet a lemosáshoz használunk. Éppen ezért érdemes szakértő segítségét kérni és élni a napelem tisztítás Győr környékén lehetőséggel.Miért fontos a napelem tisztítás?


Bár sokan azt gondolják, a természet végzi a dolgát e téren is és az eső megtakarítja az elemeket, ám a helyzet az, hogy a levegőben szálló por, az ide pottyanó madár ürülék és a fák levelei mind olyan szennyeződések, amelyekkel a csapadék nem feltétlenül bír el. Különösen igaz ez a szárazabb nyári időszakokban, amikor néha hetekig alig esik az eső. Komolyabb szennyeződés esetén akár az is előfordulhat, hogy 4-6 hónap alatt év alatt akár 50% – ot is romlik a hatékonyság, vagyis fele annyi energia termelődik, mint normál esetben. Vagyis azok számára, akik szeretnék az áramszámlát kiváltani a napelemek használatával vagy csökkenteni az ezzel kapcsolatos költségeket, mindenképpen fontos a rendszeres tisztán tartás.


napelem tisztítás Győr, környezetbarát takarítás

Környezetbarát takarítás


A takarításhoz használt, speciális OZMO gépünknek köszönhetően nem használunk semmilyen környezetszennyező vegyszert. Vagyis a tisztítási folyamat egy saját rendszer keringetésével történik, ahol a szennyeződést a gépünkbe helyezett műgyanta fogja fel. A víznyomásnak és ennek a módszernek köszönhetően nem, hogy el tudjuk érni a vegyszerek által elért tisztaságot, ráadásul cseppmentesen száraznak a felületek. Teleszkópos kivitelezésének köszönhetően extrém magasságokban, akár 12 m magasan is gyönyörű tisztaságot tudunk varázsolni. Vagyis mindezek által teljesen környezetbarát takarítás érhető el. Ráadásul mivel egészen kicsi a szerkezet, a legnehezebben hozzáférhető helyeken is boldogulunk vele.


Bár házilag is elvégezhető mindez, azonban ez időigényes és veszélyes folyamat, amellyel még a legprecízebb esetben sem tud olyan eredményt elérni, mint amit a speciális berendezés segítségével néhány perc alatt meg tudunk oldani.

Mindezek által többé nem kell azon törnie a fejét, hogy zajlik a napelem tisztítás Győr környékén, hiszen a profi csapat rendelkezésére áll és környezetbarát takarítás keretein belül ragyogóvá és hatékonnyá teszi a szennyeződött paneleket.

42 megtekintés0 hozzászólás