Keresés

Ipari alpintechnika ott, ahol a legnagyobb szükség van rá

Az alpinistákról mindenkinek a magasban egyensúlyozó emberek látványa ugrik be először, azt viszont kevesen tudják, hogy az ipari alpintechnika mennyire sokoldalú és színes munkakört ölel fel. Az ilyen szakemberek nélkül ugyanis nem lehetne felhelyezi bizonyos plakátokat, kihívás lenne tisztán tartani az ereszt, lefesteni egy adott felületet vagy éppen elvégezni ez irodaház üvegfelület takarítását. Miként zajlik mindez a gyakorlatban? Összegyűjtöttük ezzel kapcsolatban a legfontosabb információkat!Az ipari alpintechnika komoly szakértelmet kíván


Ez pedig több szempontból is igaz. Ugyanis amellett, hogy a magasban végzett tevékenységek minden egyes mozzanatával tisztában kell lennie egy alpinistának és biztonsággal kell mozognia bármilyen körülmények között, az adott feladatot is maradéktalanul el kell végeznie. Vagyis nem jelent számára akadályt a festés, mázolás, plakátfelhelyezés, a szerelés vagy éppen a hatalmas üvegfelületek megtisztítása. Vagyis igen komplex tevékenységi körről van szó, amikor a téma az ipari alpintechnika.


Irodaház üvegfelület takarítás


A nagy méretű üvegfelületek megtakarítása teljesen környezetbarát módon, egy saját rendszer keringetésével történik. Ennek köszönhetően a szennyeződést a gépbe helyezett műgyanta fogja fel. Így a víznyomásnak és ennek a módszernek köszönhetően úgy tudjuk hozni a vegyszerek által elért tisztaságot, hogy közben nem ártunk a környezetnek. Az eredmény pedig önmagáért beszél. Az pedig, hogy 0 pH minőségű vizet lehet előállítani a speciális berendezéssel, az irodaház üvegfelület takarítás során külön előny, ugyanis így a szép, tiszta felület cseppmentesen tudj megszáradni és hosszú távon tartja vakító tisztaságát. Használatához nem szükséges vízhálózat, saját víztartályokkal rendelkezik, emellett az akkumulátorának hála, áramforrást sem igényel a beüzemelése. A gép teleszkópos kivitelezésének köszönhetően pedig extrém magasságokban, akár tizenkét méter magasan is gyönyörű tisztaságot tudunk varázsolni. A takarítás közben használt irányító kontroller pedig rengeteg hasznos statisztikai adatok biztosít a hatékony munka érdekében, vagyis ez tovább növeli a munkánk hatékonyságát és a precizitást egyaránt. Vagyis nem kérdés, hogy mindenképpen érdemes szakemberre bízni a feladatot, aki az ipari alpintechnika minden titkát ismeri. Vagyis akár extrém magasságokban is minőségi takarítást tudunk vállalni. Mindezek által mi ott tudunk segíteni ahol a sima takarító cégek elbuknak.


Érdemes szakemberre bízni!


Ezeknek az irodaházaknak az ablakai rendszerint nem nyithatók belülről, de még ha azok is lennének, igen komoly kihívást jelentene bárki számára ezek egyesével való, csíkmentes megtakarítása. Éppen ezért érdemes olyan rutinos szakemberre bízni a feladatot, aki gyorsan és hatékonyan képes megoldani a problémát. A benn dolgozók pedig élvezhetik a foltmentes kilátást úgy, hogy közben az odabenn folyó munkát sem zavarjuk meg a takarítás során. Vagyis ezáltal mindenki egyformán jól jár.


15 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése