Környezetkímélő takarítás

környezetbarát

TAKARÍTÁS

környezetkímélő 

TAKARÍTÁS

Egy környezetbarát takarítás teljes mértékben a környezetünk óvására összpontosít a lehető leghatékonyabb tisztaság elérése mellett. Az Alpin Clean ezeknek a feltételeknek maximálisan megfelel. Ha takarításról beszélünk akkor első sorban az erős tisztítószerek jutnak eszünkbe hiszen ezekkel tudjuk a lerakódott esetleg zsíros szennyeződéseket eltüntetni. Ezeknek a tisztítószereknek az előállításánál  rengeteg környezet szennyező anyag szabadul fel ezáltal nem csak a takarítási folyamat alatt árthatunk magunknak és a föld élővilágának, hanem már az előtt, hogy a bolt polcáról levennénk. Ezek a szerek nem csak a koszt távolítják el az adott felületről, de még a nagy koncentrációjuk miatt károsíthatják a tisztítandó felületet is. A levegőbe felszabaduló részecskék belégzésükkel akár allergiás reakciót is kiválthatnak a használójukban. A lefolyóba, WC-be kerülő anyagok kikerülnek a természetbe és ezáltal egy végtelen folyamatként szennyezve az élővilágunkat és saját magunkat.

Miben más a mi környezetbarát takarítás, környezetkímélő  takarítás szolgáltatásunk?

 

Pontosan ezt az örök környezet szennyező körforgást akadályozzuk meg. OZMO gépünkkel nem használunk semmilyen környezetszennyező vegyszert. A takarítási folyamat egy saját rendszer keringetésével történik, ahol a szennyeződést a gépünkbe helyezett műgyanta fogja fel. A víznyomásnak és ennek a módszernek köszönhetően nem, hogy el tudjuk érni a vegyszerek által elért tisztaságot, de ezt még túl is tudjuk szárnyalni.

 

Takarítás OZMO géppel a környezetvédelemért!

 

Környezetbarát takarítás extrém magasságokban
Környezetbarát takarítás műgyantával

Fokozva a fent említett tulajdonságokat képesek vagyunk 0 pH minőségű vizet előállítani gépünkkel, ami arra szolgál, hogy a szép, tiszta felületünk cseppmentesen tudjon megszáradni és hosszú távon tartsa vakító tisztaságát. Ez vegyszerekkel elképzelhetetlen lenne vagy csak hosszú öblítési folyamat után, amivel ismételten csak tovább károsítanánk környezetünket a felesleges vízhasználattal. Ezért ez a környezetbarát takarítás nem csak hosszútávon fenntartható, de még hatékonyabb is vegyszeres társaival ellentétben.

Miért válassza a mi környezetbarát takarításunkat?

A környezetvédelmi és hatékonysági előnyökön kívül  további egyedi és hasznos tulajdonsággal tudjuk megbízóinknak maximálisan kielégíteni  igényeit.

  1. Környezetkímélő takarító gépünk használatához nem szükséges vízhálózat, saját víztartályokkal rendelkezik.

  2. Kis mérete miatt nagyon szűk helyeken is elférve tudunk maximális tisztaságot biztosítani. OZMO gépünk csak 1mx90 cm, ami az ECO takarító gépek közül a legkisebbek közé tartozik.

  3. Nem szükséges áramellátás a takarítás megkezdéséhez, mivel gépünk akkumulátorokkal rendelkezik.

  4. Teleszkópos kivitelezésének köszönhetően extrém magasságokban, akár 12 m magasan is gyönyörű tisztaságot tudunk varázsolni

  5. A takarítás közben használt irányító kontroller rengeteg hasznos statisztikai adatok biztosít a hatékony munka érdekében, továbbá automatás is használható.